Termeni & condiții

YA WEB ("Noi" sau "Nostru") operează wesite-ul www.yaweb.ro ("Serviciul").

Preambul

Te rugăm să citești acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) cu atenție, înainte de a utiliza website-ul www.yaweb.ro („YA WEB”, „Website”, „Website-ul”, „Site”, „Site-ul”, „Nostru”).

Accesul la / și utilizarea Website-ului sunt condiționate de acceptarea și utilizarea de către tine a Website-ului și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor care accesează sau utilizează Website-ul.

Prin accesarea sau folosirea Website-ului ești de acord să respecți acești Termeni. Dacă tu nu ești de acord cu nici o parte a termenilor, atunci nu trebuie să accesați Website-ul. Acest document pentru YA WEB este realizat cu ajutorul TermsFeed.

Data ultimei actualizări: 01.11.2021.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate materialele și conceptele de pe Website sunt proprietatea noastră.

Preluarea și folosirea neautorizată „așa cum sunt” sau parțială a materialelor deținute de YA WEB este strict interzisă fără acordul scris din partea noastră.

Preluarea fără autorizare se pedepsește conform prevederilor din Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe și modifcările ulterioare aduse prin Legea nr. 285/2004 , Ordonanta de Urgenta 123/2005, Legea 329/2006 si Legea nr.202/2010.

Vânzarea serviciilor oferite de YA WEB

Website-ul este un canal de distribuție și prezentare a serviciilor oferite de YA WEB și nu constituie o platformă de vânzare finală.

Serviciile noastre sunt destinate exclusiv companiilor și se realizează pe bază de contract de prestări servicii în urma solicitării de ofertă și acceptarea acesteia de către solicitant.

Legături către alte site-uri web

Website-ul nostru poate conține linkuri către site-uri sau servicii ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de YA WEB.

YA WEB nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor web ale unor terțe părți sau Servicii.

Recunoașteți și sunteți de acord că YA WEB va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de oricare astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau Servicii.

Îți recomandăm cu insistență să citești termenii și condițiile și politicile de confidențialitate a oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitezi.

Declinarea răspunderii

Informații prezentate pe Website sunt disponibile „așa cum sunt, așa sunt disponibile”.

Noi nu garantăm acuratețea informațiilor sau lipsa erorilor din materialele prezentate pe website. YA WEB își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra informaților de pe Website în orice moment, fără o notificare prealabilă a utilizatorului.

În nicio situație și în nicio împrejurare YA WEB nu va fi făcută răspunzătoare de nicio pagubă directă sau indirectă, suferită de tine, ca urmare a accesării și utilizării informațiilor de pe Website.

Terminarea accesării Website-ului

Este posibil să închidem sau să suspendăm imediat accesul la Website-ul nostru, fără a mai fi nevoie de notificare, din orice motiv, inclusiv dacă încalci Termenii.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România.

Modificări la politică de confidențialitate

Putem actualiza Termenii & Condiții din când în când. Te vom notifica despre orice modificări prin afișarea noii politici pe această pagină. Te vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă pe website despre actualizare.

Schimbarea intervine efetiv la data actualizării "data efectivă" menționată în partea de sus a paginii a acestei politici. Îți recomandăm să revizuiești periodic această politică pentru orice modificare.

Modificările la această politică intră în vigoare atunci când sunt afișate pe această pagină.

Dacă ai întrebări legate de această politică, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de contact.

Hai să începem !

* toate campurile sunt obligatorii

Resurse Utile
Companie